Publicerad den

Hur jag firade Lammas

Jag hade haft ont i huvudet i en veckas tid och tyvärr även på lördagen när Lammas var.

Jag började med att städa lite och göra i ordning mitt altare.

Jag spenderade dagen med min dotter, vi grillade och åt våra favoriter under dagen.

Jag hade planerat att baka bröd med egna örter i med dottern, men jag hade glömt jästen. Så vi bakade en sockerkaka istället med en massa Nutella i.

Vi skördade i trädgården och hade en bra dag även om jag hade huvudvärk.

Men huvudvärken gjorde att jag valde bort ritualerna jag planerat.

Någonting jag har lärt mig i mitt liv är att aldrig planera för mycket och förvänta mig att allt går som planerat. Så även om Lammas inte blev som jag hade tänkt mig när jag satt och planerade gjorde mig inget. För jag tog mig tiden att lägga mycket intention och eftertanke om dagens innebörd för mig. Jag spenderade dagen med min dotter och vi hade en bra dag där vi pratade lite om livet.

Istället för att göra en gräsdocka som jag planerade så vart det en gräsbukett med mynta runt omkring. Allt behöver inte bli som planerat ?