Publicerad den

Begagnat och antikt


Jag har på er uppmuntran börjat leta runt på loppisar och annat för att hitta unika föremål som passar in på denna shop.

De varor som säljs som begagnade säljs i befintligt skick. 
Jag putsar dem inte eller rengör dem jag kan torka eller spola av dem för att få bort damm, men då många begagnade föremål ska ha patina så gör jag inte en grundlig rengöring på dem utan överlåter det till er som köper att välja hur ni vill göra.

Då det är begagnade föremål så innebär det att det som ligger ute i shoppen är det jag har inne just nu och det kan vara svårt att få fram likadana föremål. Önskar ni fler av något så säg till så försöker jag leta efter det, men jag kan inte garantera att hitta.

Vill du ha fler bilder eller har frågor är du välkommen att skicka ett meddelande så ska jag försöka tillmötesgå er önskan. 

Vad försöker jag köpa in?

  • Kittlar i olika material
  • Mortlar
  • Vackra mer ovanliga glas
  • Agora produkter och liknande
  • Änglar, feer m.m.
  • Ljusstakar i alla storlekar och material
  • Små lådor och askar
  • Vackra unika skålar och fat