Publicerad den

Hjälpa din småföretagare vän genom FB

För att hjälpa din småföretagare vän så är ju ett enkelt sätt att gilla deras FB-sida samt de inlägg som dyker upp där. Vilket funkar bra i början, men sen ser det ut som de inte gör inlägg? Jodå, de gör fortfarande inlägg bara att efter en viss tid så slutar FB visa dem för dig ?Men du kan ändra på detta genom att “favorit” markera din väns sida. Här på bilden ser du stegen hur man gör det på datorn. Längst upp till höger börjar du. Hittar du inte din väns sida på en gång kan du även söka. Blå stjärna betyder att den är favoritmarkerad och den sidans inlägg bör komma i ditt flöde igen. Som alltid tar det en liten stund för det att börja fungera. Nu kan du igen hjälpa din småföretagare vän genom att gilla sidans inlägg. För när ni gillar sidans inlägg så hamnar de högre upp i FB- flödet hos flera andra med. Det är så ni hjälper er vän. Större spridning av varje inlägg bidrar till att er väns företag blir mer välkänt och i slutändan går det bättre för er vän.

Ni får dela detta inlägg, eller det jag har på min privata FB-sida då det finns många småföretagare precis som jag som kan behöva ett hjälpande “klick”

Ps
Hittar ni inte er väns sida där? Då har ni inte varit in på sidan och gillat själva sidan så då följer ni dem inte alls. Så gå då in och gilla deras sida så ni kan följa dem och hjälpa dem.