Publicerad den

“Book of Shadows” pärmen

Detta är en personlig blogg men även reklam för ChillaNer shoppen

Eftersom denna produkt skapas efter vilket humör och vilken inspiration jag har för tillfället så kan det vara roligt att se tidigare pärmar för inspiration eller kanske även att jag kan börja sälja dessa som special beställning där jag skapar efter era önskemål.

Men för att det ska bli en specialbeställnings produkt av denna så behöver jag kunna köpa in dessa pärmar i storpack till bra pris först.

Länk till aktuell pärm som finns i shoppen

Här kommer i alla fall de pärmar som jag gjort hittills:

Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om dessa eller om vilken inspiration jag ska dra ifrån till nästa jag skapar. Och skicka gärna meddelande om det finns intresse för special beställningar.

Jag skriver utifrån mitt personliga perspektiv på häxkonsten.
En del av min syn på häxkonsten är att jag aldrig kan bli fullärd, jag är för evigt både elev och lärare.
Alla erfarenheter, möten och varje rad vi läst och läser påverkar och förändrar oss, våra liv och vår häxkonst 

Du ansvarar själv för din egen häxkonst oavsett var du fått din kunskap ifrån, det är i utövandet och intentionen som kraften finns.

Om du använder dig av växter i häxkonsten så har du även där ett personligt ansvar att säkerställa att växten inte är giftig, inte ger en ovälkommen reaktion och att ingen sårbar kommer i kontakt med den. Är du inte säker på den växt du plockat, köpt eller fått i gåva så fundera två gånger på om du verkligen vill använda den.