Publicerad den

Länkar som kan vara bra att ha i häxkonsten

Ibland får jag ju frågor kring ditten och datten kring häxkonsten och jag försöker alltid ge svar eller åtminstone peka er i rätt riktning vart ni kan hitta svaren.

Och bara så att ni vet, när ni frågar kring mina produkter som finns till salu så kan er fråga mycket väl leda till en bättre produktbeskrivning, så jag tackar er för alla frågor ni skickar som gör ChillaNer bättre ?

För att underlätta lite för oss alla så kommer jag att försöka samla in lite länkar som kan vara bra att ha i häxkonsten. Det är till sidor jag använder mig av själv eller som jag kollat och tyckt verkar vettiga.

Länkbibliotek

Jag kommer att fylla på med fler ju fler frågor jag får i ämnet häxkonst.

Och har ni en blogg som ni skulle vilja att blir länkad här? skriv ett meddelande till mig med dess adress så kollar jag in den. Jag kan tänka mig att ha ett blogg bibliotek här, ämnet ska då vara häxkonst och det kan även ha delar av vardagen med.