Publicerad den

Visningsrum

Ja även här i Sverige sägs det ju Showroom, men jag har gått emot strömmen och kallar det visningsrum ändå.

Det finns i Åshammmar och vill ni komma på besök så är det bara att höra av er så kommer vi överens om dag och tid. Det är ju ett visningsrum och inte en butik så det finns inga öppettider därför.

Jag har hund i hemmet, som är bakom grind när ni kommer in och är kvar i hemmet under ert besök. Han är en duktig vakthund och skäller ut er när ni kommer, men när han har gjort sitt jobb så går han istället och lägger sig sover. Hunden får ju inte vara och har aldrig varit nere i ChillaNer’s lokaler.

Visningsrummet fungerar även som packningsrum och lagerrum till shoppen. Och jag försöker endast ha en av varje produkt framme, men sådant som har starka dofter såsom rökelser plockar jag fram låda om ni vill titta på dem. Annars skulle hela rummet tas över av den mängden rökelser och smudge dofter.

Välkommen in och ChillaNer med magisk shopping.