Publicerad den

Presentation av mig på ChillaNer

Jag avskyr att presentera mig, jag känner att jag är så mycket mer än vad som får plats på några rader och det är inte alltid jag vill dela med mig till okända människor.

Jag antar att vi är många som känner så. Hur ska vi få ner hela oss i några rader så att andra ska få ett grepp om oss.

Men jag gör ett försök.

Den häxa som jag är:

Redan i tonåren så började jag min väg som sökande i det andliga. Älskade naturen och såg kraften i den. Att vända sig till naturen och dess kraft och energier kändes mer rätt för mig än att tro på en vit gubbe i molnen vars präster predikade i kyrkan.

Så det var så det startade. Och jag började som de flesta med att tron att jag var tvungen att tro på lagen om tre, och även om magin med siffran tre kvarstår så tror jag inte på lagen om tre något mer. Den kändes ju inte rätt till att börja med för mig.

Energier är min grej, de runt omkring oss, allt har sina energier. Om jag vill något i livet så behöver jag sätta rätt energier i rörelse. Så jag arbetar mycket med den principen. Det är lite grunden i mig. Jag kan manifestera det liv jag vill ha, men det gäller att man arbetar på sitt inre för att veta vad det är. Det gör man på både gott och ont. Vissa delar av ens innersta är man inte så stolt över, men de är en lika värdefull del som de delar som jag är stolt över.

Jag älskar naturen och håller gärna på med växter och olika hopkok och blandningar för olika ändamål. Har bott i lägenhet och hus, och jag tål inte att bo i lägenhet. Jag vill kunna öppna dörren och vara i min egen trädgård, plocka och ta hand om de växter jag arbetar med.

Kristaller tycker jag är fina och väljer de som känns rätt för mig. Jag arbetar med kristaller, men de är inte de första jag tar till när jag vill något i livet. Men använder de definitivt som förstärkare till allt det andra.

Förr gjorde jag ofta midnattsritualer i månskenet, det saknar jag. Men så som jag lever idag så är det mer mitt på dagen ritualer som gäller helt enkelt.

Jag har alltid haft svårt att sätta bättre ord på mig än häxa, jag vet att folk vill veta om jag är naturhäxa, kökshäxa osv.
Men då jag använder min häxkonst i vardagen i alla delar av mitt liv så känner jag mig som häxa, inte att jag är en typ av häxa.

Den vardagliga personen jag är:

Änka, mor till en tjej som är 6 år. Bor i hus och driver eget företag.

Den lite längre vardagliga beskrivningen är att jag förlorade min far i Alzheimer i början av 2018 och maken i cancer i slutet av 2018.
Innan dessa förluster så var jag redan utmattad pga trakasserier samt av min dotters sömnproblem. Hon föddes nämligen med Sturge weber syndrom som innebär att hon behöver lite extra omvårdnad.

2018 var alltså ett livsomvälvande år, personen jag var före 2018 finns inte kvar för 2018 bröt ner den personen totalt och ur askan så har nya jag rest mig.

Allt detta ledde till starten av ChillaNer. Ett ställe för mig att arbeta, utvecklas och trivas utan kravet att kunna jobba kvällar, nätter och helger någon annanstans än vid min dotters sida.

Även om mitt liv präglas av sjukhusbesök, av att aldrig få sova ordentligt, konstant vaksam (dottern har epilepsi), kamp mot myndigheter för min dotters skull och göra det helt ensam samtidigt som jag driver ett företag så ÄLSKAR JAG MITT LIV.

Jag har jobbat hårt för lyckan, och fortsätter att jobba för den. För vet ni vad, lycka kommer inte som en överraskning i gåva, det är något du väljer att ta till dig och jobbar på att uppleva så mycket som möjligt.

Avslutning

Jag kommer troligen att arbeta mera på denna text, men här har ni åtminstone en liten presentation av personen/häxan bakom ChillaNer.

Så jag hoppas ni har förståelse för att jag inte svarar på meddelanden på kvällar och nätter. Att ni får kvittot på er beställning ni gör på kvällen/natten först på förmiddagen dagen därpå.
Har beställning och betalning kommit på kvällen/natten så kan jag ibland packa och ordna frakten före ert kvitto, detta för att säkerställa att er beställning kommer iväg så fort som möjligt.